Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Tapahtumasarja Tapahtuman sarja: Talon kierros -näyttelyopastus

Talon kierros -näyttelyopastus

13.8.2022 @ 15:00 - 15:45

Tule mukaan kuulemaan herkullisista yksityiskohdista ja tutustu oppaan johdolla Kuopion museon uusittuihin perusnäyttelyihin. Joka lauantai 21.5.-27.8. klo 15. Kesto noin 30-45 minuuttia. Opastus sisältyy pääsymaksun hintaan.

Kuopion museon uudet perusnäyttelyt avautuivat yleisölle 13.5.2022. Kokonaisuuteen kuuluu kolme päänäyttelyä: Ihmisen aika, Muuttuva luonto ja Toden ja tarun rajalla.

Ihmisen aika kertoo Pohjois-Savon historiasta kivikaudesta kulttuurin uusimpiin virtauksiin. Tutustu Pohjois-Savon asukkaiden arkeen ja juhlaan, mielenkiintoisiin esineisiin ja ilmiöihin. Muuttuva luonto -näyttelyssä matka alkaa kaukaa menneisyyden mammuttiarolta, kiertelee luonnonmetsän siimeksessä ja järvien syvänteissä, ja päätyy lopulta ihmisen muokkaamaan maisemaan. Millainen mahtaa olla luontomme tulevaisuus? Toden ja tarun rajalla punoo yhteen kulttuurihistoriaa ja luonnontieteitä vuodenkierron ja kansanperinteen myyttien ja uskomusten kautta.  

Museo vaalii myös omaa historiaansa ja sitä on esitelty vanhassa museonjohtajan huoneessa Museon historiaa -näyttelyssä. Myös pienille museokävijöille on tarjolla uusi elämyksellinen leikkitila. 

 

Tiedot

Päivämäärä:
13.8.2022
Aika:
15:00 - 15:45
Sarjat:

Järjestäjä

Kuopion museo
Puhelin
017 182 2603
Sähköposti
kuopionmuseo@kuopio.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Muut

Teema
muut
Tapahtuman kohderyhmä
lapsiperheet, nuoret, aikuiset, erityisryhmät
Tapahtumatyyppi
opastus

Tapahtumapaikka

Kuopion museo
Museokatu 1
Kuopio, 70600 Suomi
+ Google Map