Loading Events

« All Events

Taidetyöpajat sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöön kuuluville

13 maaliskuun @ 17:00 - 19:00

Drawing Out Loud – Taidetyöpajat sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöön kuuluville

Aikuisille suunnatuissa työpajoissa tutkimme maailmaa piirtäen, sekä erilaisten kuuntelu- ja aistimisharjoitteiden kautta. Pohdimme kehollisuutta, monimuotoisuutta, erilaisissa tiloissa olemista ja sitä, miten koemme itsemme niissä. Jokainen voi toteuttaa työpajojen aikana pienen luonnoskirjan tehtävistä, joita olemme itsenäisesti ja yhdessä tehneet.

Keskeistä työskentelyssä on vuorovaikutteisuus ja mahdollisuus luoda tila, jossa queeriksi* itsensä kokevat, voivat tutustua toisiinsa, sekä etsiä ja löytää itselle sopivia taiteellisen ilmaisun muotoja. Työpajat ovat osallistujille maksuttomia. Aiempaa osaamista tai kokemusta taiteellisesta työskentelystä ei tarvita. Työpajojen ikäraja on 18 vuotta ja voit osallistua, sekä suomen- että englanninkielisenä. Taidetarvikkeet löytyvät paikan päältä Kuopion museon oppimistilasta.

Keskiviikkoiltaisin klo 17-19 kevätkaudella 2024: 13.3. / 20.3. / 10.4. / 17.4. / 24.4. / 8.5. (ei museon tiloissa) / 15.5. / 22.5.

Järjestää Kuopion kaupunki, Kansalaistoiminnan palvelut, yhteistyössä Kuopion museo.

Ilmoittaudu 31.3. mennessä suoraan ohjaajalle osoitteessa : emmavilina@gmail.com

Ystävällisin terveisin työpajojen ohjaaja Emma Fält

 

*Queer – kattokäsite, jolla kuvaillaan sekä seksuaali- että sukupuolivähemmistöjä. Queer on alkuperäisesti ollut sateenkaarivähemmistöjä halveksuva ja loukkaava sana, mutta se on vuosien saatossa omittu sateenkaariyhteisöjen käyttöön. Lähde: https://kehraaja.com/opas-sateenkaarisanastoon/

Details

Date:
13 maaliskuun
Time:
17:00 - 19:00
Sarjat:
Event Tags:
, , ,

Venue

Kuopion museo
Museokatu 1
Kuopio, 70600 Suomi
+ Google Map

Muut

Teema
taide
Tapahtuman kohderyhmä
aikuiset
Tapahtumatyyppi
työpaja