Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sydänpuu: Sointuvat korttelimuseossa

13 huhtikuun @ 14:00 - 15:00

Kuvassa Sointuvat ryhmä poseeraa kameralle

Sointuvat, saapuu esiintymään Kuopion korttelimuseolle lauantaina 13.4.2024 kello 14:00. Luvassa on keväinen konsertti, tervetuloa viihtymään ja nauttimaan! Sisäänpääsy Korttelimuseon pääsylipulla.  Konsertin alla on myös hyvä tilaisuus käydä kuuntelemassa Juho Rissanen meillä ja maailmalla näyttelyn viimeinen opastettu kierros, joka alkaa kello 13:00.

 

”Sointuvat on kuopiolais-siilinjärveläinen esiintyvä ryhmä, joka koostuu musiikkia ja runoja harrastavista naisista. Seija Hämälainen ja Leena Raveikko luovat esitettävät runot, Marja-Leena Paatsola soittaa huilua, Paula Salosaari selloa ja Maija Väänänen pianoa. Musiikin genre on vaihteleva: klassisesta yleisesti tunnettuihin sävelmiin.

Kevään 2024 esityksemme Sydänpuu on yhdeksäs, tosin ryhmän kokoonpano on soittajien osalta vaihdellut hieman vuosien saatossa. Alkuvuosina ryhmällä ei vielä ollut omaa nimeä. Ryhmä on tehnyt keväiset esitykset eri teemoihin, esillä on ollut mm. iloa ja surua, vuodenaikojen vaihtelua, rakkautta ja muukalaisuutta (maahanmuutto). Esityspaikkoina ovat olleet museot, kirjastot ja kahvilat ja esitykset ovat olleet yleensä huhtikuussa. Jonkin verran olemme esiintyneet pyynnöstä myös muualla. Esitykset kestävät n. 20 minuuttia ja ne ovat olleet maksuttomia.”

                                                    Ryhmän psta Leena Raveikko

Tiedot

Päivämäärä:
13 huhtikuun
Aika:
14:00 - 15:00

Järjestäjä

Kuopion korttelimuseo

Muut

Teema
taide
Tapahtuman kohderyhmä
lapsiperheet, nuoret, aikuiset, erityisryhmät

Tapahtumapaikka

Korttelimuseo
Kirkkokatu 22
Kuopio, 70100 Suomi
+ Google Map