Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sinun orkesterisi kylässä Kuopion taidemuseossa

25.11.2023 @ 14:00 - 14:20

Abstrakti fantasiamaisema, jossa joukko orkesterimuusikkoja kävelee sellojen runkojen päällä.

Kuopion kaupunginorkesterin viulisti Soila Häkkinen vierailee Kuopion taidemuseon Pluriverse-näyttelyssä lauantaina 25.11. klo 14. Minikonsertissa musiikki ja kuvataide kohtaavat ja luovat katsojalle eri aisteja puhuttelevan elämyksen. Soila Häkkisen ohjelmassa on Heinz Ingnaz Franz von Biberin Mysteerisonaatista koskettava Suojelusenkeli sekä Eugene Ysayen eri soolosonaateista osat Ballade ja Obsessio. Konsertin kesto on noin 20 minuuttia.

Konsertti järjestetään osana taidemuseon Pluriverse-näyttelyä, joka esittelee ulkoeurooppalaista taidetta Antti Mykkäsen kokoelmasta.  Mykkäsen purjehdusmatka muuttui vuonna 2015 samoiluksi Etelä-Amerikan gallerioissa ja taidekaupoissa. Sen jälkeen hän on jatkanut tarkasti suunnittelemaansa taidematkailua yli 150 maahan. Matkalaukku on määrittänyt taidekeräilijä Mykkäsen teoshankintoja, sillä maalaukset on täytynyt saada kuljetettua matkoilta itse kotiin. Näyttelyssä on teoksia yli 80 maasta ja mukana on lähes 120 taiteilijaa.

Minikonserttiin voi osallistua taidemuseon pääsymaksun hinnalla 10/5 €, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi ja Museokortti käy maksuvälineeksi.

Abstrakti fantasiamaisema, jossa joukko orkesterimuusikkoja kävelee sellojen runkojen päällä.

Tiedot

Päivämäärä:
25.11.2023
Aika:
14:00 - 14:20
Kotisivu:
kuopiontaidemuseo.fi

Muut

Teema
muut
Tapahtuman kohderyhmä
lapsiperheet, nuoret, aikuiset, erityisryhmät

Tapahtumapaikka

Taidemuseo
Kauppakatu 35
Kuopio, 70100 Suomi
+ Google Map