• Tämä tapahtuma on mennyt.
Tapahtumasarja Tapahtuman sarja: SAUMA-neuleperformanssi

SAUMA-neuleperformanssi

27 huhtikuun @ 11:00 - 11:30

Sauma-performanssi on Savonia-ammattikorkeakoulun tanssin ja muotoilun opiskelijoiden tanssillinen muotinäytös, jossa Kuopion taidemuseon teokset ja neuleasujen tarinat kohtaavat. Performanssissa tanssijat tulkitsevat neuleisiin neulottuja merkityksiä ja tarinoita. Neuleasujat on valmistettu alueelta kerätystä ja uudelleen kuidutetusta kuluttajapoistotekstiilivillasta ja siitä kehrätystä SAUMA-langasta. Ideat neuleisiin kumpusivat merkityksellisten neulemuistojen ja niiden vuoropuhelusta taidemuseon teosten kanssa. Työskentelyä on ohjannut asun kehollinen kokeminen, sen synnyttämät aistimukset, tunteet, mielikuvat ja niistä syntyvä ilmaisu.

Tapahtumaan voi osallistua Kuopion taidemuseon pääsymaksulla 10/5 €, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi ja Museokortti käy maksuvälineeksi.

Näytöksen stylistina on toiminut Vera Huttunen.

Ohjaajat: Johanna Partio, Laura Pakarinen ja Sirpa Ryynänen

27 huhtikuun
Sarjat:
Kotisivu:
kuopiontaidemuseo.fi

Kuopion taidemuseo

taide

Taidemuseo
Kauppakatu 35

Näytöksen stylistina on toiminut Vera Huttunen.

Ohjaajat: Johanna Partio, Laura Pakarinen ja Sirpa Ryynänen

27 huhtikuun