Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kuopion kaupunginorkesterin pienoiskonsertteja Kuopion taidemuseossa su 27.3. ja 24.4. klo 15

24.4.2022 @ 15:00 - 15:30

Kuopion kaupunginorkesteri vierailee taidemuseon Ihmisen kuva näyttelyssä sunnuntaina 27.3. ja 24.4. klo 15. Konserteissa musiikki ja kuvataide kohtaavat ja luovat katsojalle eri aisteja puhuttelevan elämyksen.

Ensimmäisessä pienoiskonsertissa esiintyvät Nevio Keller (oboe) ja Ananta Diaz (fagotti). He esittävät mm. Bachin ja Vivaldin kaunista barokkimusiikkia. Luvassa on sekä soolonumeroita että yhteinen duetto. 24.4. klo 15 pienoiskonsertissa soittavat Vitoldas Sokolnikas (trumpetti) ja Jon Roskilly (pasuuna).

Konsertit järjestetään osana taidemuseon Ihmisen kuva -näyttelyä. Eri aikoina esiin nostetut ihmiskuvauksen näkökulmat ja kuvaustapojen muutokset kertovat yhteiskunnan ja ajattelutapojen muuttumisesta sekä taiteemme kehityksestä. Pääosassa ovat arjen ja työn kuvaukset sekä vapaa-ajan viettoon liittyvät aiheet. Samalla se tarjoaa mahdollisuuden pohtia identiteettiin liittyviä kysymyksiä. Näyttelyssä käsitellään myös elämänkaaren vaiheita lapsuudesta vanhuuteen saakka.

 

Pienoiskonsertteihin voi osallistua taidemuseon pääsymaksun hinnalla 10/6 €, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi ja museokortti käy myös maksuvälineeksi.

 

Kuva:

Petra Tiihonen

Järjestäjä

Kuopion taidemuseo

Tapahtumapaikka

Taidemuseo
Kauppakatu 35
Kuopio, 70100 Suomi
+ Google Map