Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Aprilliopastus: Suureläimet ja niiden minimaaliset kumppanit

1.4.2023 @ 14:00 - 14:30

€7 - €13

Kuopion museolla hypätään suureläinten ja niiden minimaalisten kumppanien kiehtovaan maailmaan yli-intendentti Heli Heinimön ja erikoistutkija Hannu Harakan johdattelemana. Suureläinten erikoistutkijana tunnettu Hannu Harakka luennoi suureläinten erikoisista elintavoista itäsuomalaisessa luonnossa ja kertoo, kuinka villakarvamammutti päätyi Kuopion museoon. Pienorgaanisiin korsiin ja niiden eläimistöön erikoistunut Heinimö nyppii yleisölle tietoa kaikille niin tutuista mutta silti kovin vieraista ötököistä ja eliöistä, jotka elävät symbioottisesti meidän suurempien eläinten kanssa. 

Aprillipäivän opastukset muissa museokohteissa:

Taidemuseolla klo 12 alkaen perehdytään taiteilija Kari Juutilaisen näyttelyyn erityisasiantuntijoiden johdattamana. Kimuli von Jässeström ja Martin af Wikholmski ovat ombrotrofisen taiteen ehdottomia huippuasiantuntijoita, joiden tutkimusartikkeleita siteerataan ympäri maailmaa. Tämän opastuksen jälkeen katsot taideteoksia aivan uusin silmin!

Korttelimuseolla klo 13 alkaen on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä mukaan Maailman kaunein koti -ohjelmasta tutun toimittajan Katri Sykön johdattamalle kierrokselle Kuopion prinsessan kaupunkikotiin.

Pääsymaksut

Kuopion museo 13/7 €, Kuopion taidemuseo 10/5 €, Kuopion korttelimuseo 8/5 € Kaikissa kohteissa on käytössä museokortti ja alle 18-vuotiaille on vapaa pääsy.

Tiedot

Päivämäärä:
1.4.2023
Aika:
14:00 - 14:30
Hinta:
€7 - €13

Järjestäjä

Kuopion museo
Puhelin
017 182 2603
Sähköposti
kuopionmuseo@kuopio.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Kuopion museo
Museokatu 1
Kuopio, 70600 Suomi
+ Google Map