Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Äänimaljarentoutus

22.2.2023 @ 18:00 - 19:00

Eri muotoisia kuparisia maljoja aseteltuna pöydälle.

Keskiviikkona 22.2. klo 18 Kuopion taidemuseolla on mahdollista päästä kokemaan Kari Juutilaisen Presence -näyttely aivan uudenlaisella tavalla, kun Hyvä Energian Saija Nivamo saapuu järjestämään äänimaljarentoutuksen. Tule siis taidemuseoon rentoutumaan tiibetiläisten käsin taottujen äänimaljojen äänen vaikutuksesta.

Äänimaljahoito vaikuttaa meihin usealla eri tasolla: kuuloaistin kautta, aivojen kautta sekä anatomisesti. Äänimaljat tuottavat värähteleviä ja luonnollisia ylä-ääniä, jotka voimme tuntea tai aistia kehossamme. Äänen värähtelyn kautta tuleva syvärentouttava vaikutus perustuu synkronisoitumiseen, jolloin aivoaallot synkronoituvat harmonisiin ääniin.

Äänimaljarentoutukseen osallistuminen maksaa 9 € ja taidemuseon pääsylipun. Taidemuseon pääsymaksu on 10/5 €, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi ja museokortti käy maksuvälineeksi. Varaa aikaa myös näyttelyjen katsomiseen ennen äänimaljarentoutusta.

Paikkoja on tarjolla rajatusti. Varaa paikkasi ennakkoon taidemuseon asiointisähköpostin kautta taidemuseo@kuopio.fi tai puhelimitse +358 17 182 633.

Tiedot

Päivämäärä:
22.2.2023
Aika:
18:00 - 19:00
Kotisivu:
kuopiontaidemuseo.fi

Järjestäjä

Kuopion taidemuseo

Muut

Teema
muut
Tapahtuman kohderyhmä
nuoret, aikuiset

Tapahtumapaikka

Taidemuseo
Kauppakatu 35
Kuopio, 70100 Suomi
+ Google Map