Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Tapahtumasarja Tapahtuman sarja: Sauma-työpaja

Sauma-työpaja

17 heinäkuun @ 13:00 - 14:00

Sauma-näyttelyn työpajassa heittäydytään roolileikin äärelle ja inspiroidutaan muotokuvista! Osallistujat pääsevät pukeutumaan näyttelyn muotokuviin liittyviin rooliasuihin ja maalaamaan kotiin vietävät omakuvat. Työpajat on suunniteltu koululaisille, alle 11-vuotiaiden osallistuminen vain aikuisen seurassa.

 

Työpajat järjestetään museon 2. kerroksessa, Sauma-näyttelyn työpajatilassa. Maalaamisessa käytettävät akryylit ja muut maalausvälineet sisältyvät työpajaan, mutta saavuthan paikalle maalaustyöskentelyyn sopivissa vaatteissa viimeistään klo 13:00. Työpaja kestää tunnin ja sen ohjaajana toimii kuvataiteilija Mari Mathlin.

 

Työpajaan osallistuminen vaatii ennakkoilmoittautumisen viimeistään työpajaa edeltävänä päivänä klo 16:00 sähköpostiosoitteeseen mari.mathlin@kuopio.fi. Työpajat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tapahtumaan voi osallistua Kuopion taidemuseon pääsymaksulla 10/5 €, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi ja Museokortti käy maksuvälineeksi.

 

HUOM. Keskiviikkoisin järjestettävien ohjattujen työpajojen ulkopuolella Sauma-näyttelyn työpajatilassa on mahdollista tehdä omatoimisesti näyttelyyn liittyviä piirustus, väritys ja suunnittelutehtäviä.

Tiedot

Päivämäärä:
17 heinäkuun
Aika:
13:00 - 14:00
Sarjat:
Tapahtuma tagia:
, , , ,
Kotisivu:
kuopiontaidemuseo.fi

Järjestäjä

Kuopion taidemuseo

Muut

Teema
taide
Tapahtuman kohderyhmä
lapsiperheet
Tapahtumatyyppi
työpaja

Tapahtumapaikka

Taidemuseo
Kauppakatu 35
Kuopio, 70100 Suomi
+ Google Map