Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Pelataan yhdessä! – mobiilipelitapahtuma

21.10.2021 @ 15:00 - 16:30

|Toistuva Tapahtuma (Katso kaikki)

Yksit tapahtuma 13.11.2021 klo 14:00

Vapaa pääsy
Karttakuva, jonka päällä merkitty rasteja.

Tule mukaan viettämään aikaa ja pelaamaan yhdessä Kuopion museoiden mobiilipelejä. Mukana museolta ohjaaja, joka opastaa pelin käytössä ja pelailee yhdessä muiden mukana. Samalla voidaan keskustella pelien teemoista. Pelitapahtuman jälkeen voi piipahtaa kahville muiden pelaajien kanssa Kahvila Kanttiin.

Peli valitaan yhdessä muiden osallistujien ja ohjaajan kanssa. Kaikki pelaavat samaa peliä omalla mobiililaitteellaan. Pelejä pelaillaan yhdessä liikkuen keskustan alueella. Sateen yllättäessä, voidaan valita sisällä pelattava peli. Ajankohtien mukaan olemme valinneet museoiden peleistä eri kohderyhmille sopivimmat pelit, joista peli valitaan. Ohjaaja esittelee tarkemmat pelivaihtoehdot tapahtumapäivänä.

Tapahtuma kestää noin 1,5 h. Vapaa pääsy. Lähtö Kuopion museolta, Museokatu 1.

Pelipäivät:

TO 21.10 klo 15

Lapsiperheille suunnattu pelipäivä. Tule mukaan viettämään aikaa koko porukalla pelaillen yhdessä mielenkiintoisia historiallisia pelejä! Pelit soveltuvat kouluikäisille, yhdessä pelaillessa vanhemman kanssa voi toki osallistua mukaan myös perheen pienimmät. Nyt syvennytään leikkimielisten rastien kautta Kuopion torin vaiheisiin tai Leonardo da Vinciin.

LA 13.11. klo 14

Tiedossa kiperiä kysymyksiä ja historiallisesta knoppitietoudesta voi löytyä nyt apua! Aikuisille suunnatussa pelipäivässä pelataan haastavampia pelejä. Pelien teemat voivat käsitellä kaupungin varhaishistorian vaiheita, sisällissodan tapahtumia tai Minna Canthin aikaista Kuopiota. Sateen yllättäessä on vuorossa tiukka Leonardo da Vinci aiheinen tietovisa.

Tiedot

Päivämäärä:
21.10.2021
Aika:
15:00 - 16:30
Hinta:
Vapaa pääsy

Tapahtumapaikka

Kuopion museo
Museokatu 1
Kuopio, 70600 Suomi
+ Google Map

Muut

Teema
historia
Tapahtuman kohderyhmä
lapsiperheet, nuoret, aikuiset
Tapahtumatyyppi
retki/kävelykierros