Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Café Barock goes Kuopio

16.7.2021 @ 14:00 - 15:00

Vapaa pääsy

Renenssanssimusiikkia Leonardo da Vinci -näyttelyn yhteydessä Kuopion museon aulassa.

Musiikkitapahtumaan vapaa pääsy!

BarokkiKuopio soi heinäkuussa 2021 teemalla talo/talous!

Miten mahtisukujen ja hovien mieltymykset vaikuttivat Euroopan musiikkikulttuuriin? Kenen kukkaronnyörien takana olivat soittajien ja säveltäjien palkat? Millaista musiikkia kuultiin olohuoneissa, millaista suurissa juhlasaleissa? Miten muille maille joutuneiden tai päässeiden säveltäjien musiikissa kuuluu koti-ikävä? Miten arkkitehtuuri ja tila vaikuttaa sointiin ja tulkintaan? Kuka lopulta maksoi viulut?

Lisätietoja: https://www.barokkikuopio.com/

 

CAFÉ BAROCK palauttaa konserttitradition takaisin juurilleen yhteisen viihtymisen tavaksi, johon kuuluu syöminen, juominen ja jutustelu. Järjestämme tapahtumia ympäri Suomen paikoissa, joissa ihmiset viihtyvät. Tervetuloa nauttimaan!

Vuonna 2010 Helsingissä aloittanut Café Barock -konserttisarja on laajentunut ympäri Suomen ja nykyään Café Barock -konserttisarjoja järjestetään säännöllisesti Helsingin lisäksi myös TampereellaOulussa, ja Keravalla. Konserttisarjojen lisäksi vuosittain järjestetään lukuisia yksittäisiä Café Barock -tapahtumia ja mm. joka kesä jalkaudutaan Kuopion katukuvaan, kahviloihin ja kapakoihin BarokkiKuopio-festivaalin yhteydessä. Café Barockin kautta voit tilata vanhan musiikin ammattilaisia myös yksityistilaisuuksiin.

Vuonna 2020 Café Barock siirtyi osaksi Kulttuuriyhdistys Ensemble Nylandian toimintaa. Tutustu myös Ensemble Nylandian konserttitarjontaan.

www.cafebarock.com

www.barokkikuopio.com

Tiedot

Päivämäärä:
16.7.2021
Aika:
14:00 - 15:00
Hinta:
Vapaa pääsy
Kotisivu:
www.barokkikuopio.com/  

Järjestäjät

Kuopion museo
CAFÉ BAROCK

Muut

Teema
taide
Tapahtuman kohderyhmä
lapsiperheet, nuoret, aikuiset, erityisryhmät

Tapahtumapaikka

Kuopion museo
Museokatu 1
Kuopio, 70600 Suomi
+ Google Map