Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Alueellisen ympäristökasvatusverkoston käsikirjan julkistus

25.5.2021 @ 12:00 - 13:00

Vapaa

Tervetuloa alueellisen ympäristökasvatusverkoston käsikirjan julkistustilaisuuteen tiistaina 25.5.2021 klo 12-13! Saapuminen Zoom-alustalle klo 11.45 alkaen.

Tilaisuus järjestetään verkossa Zoom-alustalla. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Pääset mukaan Zoom-alustalle tietokoneelta tai mobiilisovelluksesta tästä linkistä: https://zoom.us/j/94869222341?pwd=Z09hWERCT2FMMEorUnVTOFNJbnkrQT09

Tarvittaessa voit syöttää seuraavat osallistumistiedot:
https://zoom.us
Meeting ID: 94869222341
Password: 695668

Ohjeistuksia Zoomiin

  • Varaa käyttöösi mahdollisimman hiljainen tila ja tarvittaessa kuulokkeet mikrofonilla
  • Kun liityt Zoom-keskusteluun, muista valita “Join with audio”, niin ääniyhteydet alkavat toimia
  • Osallistutaan lähtökohtaisesti videoyhteydellä, niin näemme toisemme ja vuorovaikutuksen laatu on näin parempi
  • Tule mukaan klo 11.45 alkaen, niin laitetaan tekniikka kuntoon
  • Voit joko ladata Zoom-sovelluksen koneellesi tai osallistua selaimella valitsemalla “Join with browser”. Voit kokeilla Zoom-linkkiä jo etukäteen vaikka heti.
  • Jos et pääse mukaan Zoomiin tietokoneellasi, voit kokeilla mobiilisovellusta kännykälläsi tai soittaa tavallisen puhelun annettuun puhelinnumeroon ja syöttää tilaisuuden koodin ja salasanan.

Ohjelma

Timo Järvensivu:
Verkostotyöstä voimaa, konkreettisin askelin!

Tanja Tuulinen:
Verkostojen valtakunnallinen yhteistyö

Mari Wikholm
Alueellisen ympäristökasvatuksen käsikirjan julkistaminen

Anja Räisänen:
Verkoston hommat haltuun – käsikirja puheenjohtajan apuna


Sillanrakentajat-hanke

Valtakunnallisen Sillanrakentajat-hankkeen tavoitteena on tukea uusien alueellisten ympäristökasvatusverkostojen perustamista ja verkostojen toiminnan kehittämistä. Hankkeen aikana kartoitetaan olemassa olevien verkostojen kohtaamia haasteita ja kehitetään menetelmiä toiminnan parantamiseen sekä yhteiskunnallisen vaikuttavuuden edistämiseen. Hanketta koordinoi Kuopion luonnontieteellinen museo, ja yhteyshenkilönä toimii luontopedagogi Mari Wikholm. Suunnittelua ja koulutuksia toteuttavat verkostojohtamisen asiantuntijat Timo Järvensivu ja Pauliina Helle. Tärkeimpiä sidosryhmiä ovat alueelliset ympäristökasvatusverkostot ja asiasta kiinnostuneet ympäristökasvattajat sekä ELY-keskukset.

Hanke alkoi maaliskuussa 2020 valtakunnallisella ympäristökasvattajien verkkokyselyllä. Hankkeen aikana järjestettiin kolme webinaaria. Näihin vertaiskohtaamisiin osallistuminen oli avointa ja maksutonta kaikille aiheesta kiinnostuneille. 25.5.2021 julkistetaan Sillanrakentajat-hankkeen tuloksia koostava käsikirja.

Tiedot

Päivämäärä:
25.5.2021
Aika:
12:00 - 13:00
Hinta:
Vapaa

Tapahtumapaikka

Muut

Muut

Teema
luonto
Tapahtuman kohderyhmä
aikuiset
Tapahtumatyyppi
verkkotapahtuma